Over Ecoschoonmakers

Al meerdere jaren een betrouwbare dienstverlener in de commerciële schoonmaak.

Wij zijn een betrouwbaar schoonmaakbedrijf met een vast team van gediplomeerde schoonmakers.
Bij ons staat klanttevredenheid altijd op nummer 1. Wij leveren nu al ruim 3 jaar dienst aan zowel particulieren als zakelijk. Wij gaan altijd zo efficiënt en milieubewust te werk voor een zo goed en bewust mogelijk resultaat. 

ONZE KERNWAARDEN .

Bij Ecoschoomakers zijn wij er van overtuigd dat een schone werkomgeving het beste in ieder naar boven kan halen, omdat het zorgt voor gezondheid, veiligheid en plezier. Wat zal resulteren in betere prestaties. Eenvoudige of complexe opdrachten, een kantoor of fabriek, Op Ecoschoonmakers kunt u bouwen.

MILIEUBEWUST

Bij Ecoschoonmakers gaan wij alleen met duurzame en vooral milieuvriendelijke materialen en schoonmaakmiddelen te werk. Voor het optimale resultaat met een duurzaam tintje.

DE BESTE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING
We behandelen iedere klant op een uiterst professionele manier naar ieders wens. Hierbij denken wij graag mee en proberen altijd zo kostenefficiënt mogelijk te werk te gaan.

STERK VAST TEAM

Over de jaren heen hebben wij een sterk, evenwichtig team van hardwerkende schoonmakers weten op te bouwen, waarbij klantvriendelijkheid en goed resultaat op de eerste plaats staat.  

WERKWIJZE

Wij werken met integriteit, wederzijds respect, eerlijkheid, vertrouwen en in goed teamverband waarin communicatie erg belangrijk is. Wij zullen goed naar uw wensen luisteren en zeer meedenkend zijn.

NOG VRAGEN? WIJ BEANTWOORDEN ZE GRAAG.

Voor meer informatie/vragen over ons bedrijf of diensten kunt u gerust contact met ons opnemen en zullen wij u binnen 24 uur terug bellen/mailen.