PROFESSIONELE SCHOONMAAK DOOR HEEL HET LAND

Professioneel schoonmaken is voor ons van essentieel belang.

Professionele schoonmaak door heel het land. Wij beschikken over een aantal bedrijfswagens waardoor wij zeer flexibel zijn. Wij hebben momenteel routes in verschillende provincies door heel Nederland, waardoor het toewijzen van schoonmakers zeer gemakkelijk gaat.   

DE KUNST VAN EEN GRONDIGE SCHOONMAAK (DOOR HET HELE LAND)

Wij zijn een aantal jaar geleden begonnen als 2 jonge Utrechtse ondernemers. Wij waren in het begin vooral werkzaam in omgeving Leidsche Rijn, de Meern, Vleuten en Woerden. Naarmate de klantenkring groeide, begonnen wij ook onze werkgebieden te verbreden. Uiteindelijk kregen wij opdrachten door bijna het hele land. Hierdoor hebben wij bepaalde routes waardoor wij U zo efficiënt en snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

WIJ REINIGEN ELK TYPE WERKPLEK

Ons hardwerkende team zal er alles aan doen om u een grondige en consistente schoonmaakservice te bieden, zodat u met een goede gemoedsrust aan het werk kan.

Retailers

 ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍ 

Onderwijs

 ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍  ‍ 

De kosten van uw schoonmaak

Wij zijn uw partner als het gaat om het op maat maken van de reinigingsoplossing die bij u past. De grootte van uw faciliteit, de servicefrequentie, de complexiteit, de indeling van het gebouw en de specifieke schoonmaakbehoeften zijn allemaal zaken waarmee u rekening moet houden voor uw offerte op maat.

 

WAT IS INBEGREPEN IN ONZE DAGELIJKSE DIENSTEN?

Onze aangepaste reinigingsprogramma’s houden rekening met gebieden die veel worden bezocht en die dagelijks professioneel moeten worden schoongemaakt. Reinigingsprogramma’s die het desinfecteren van high-touch-punten en gemeenschappelijke ruimtes omvatten, kunnen ook worden opgenomen in de dagelijkse schoonmaakdiensten. Natuurlijk houden wij ook rekening met het Coronavirus, en zullen wij volgens de voorschriften die de overheid ons adviseert te werk gaan.

AFSTOFFEN
STOFZUIGEN
DWEILEN
AFVAL VERWIJDERING
GRONDIGE REINIGING

SOMMIGE RUIMTES HEBBEN EEN EXTRA SPECIALE BEHANDELING NODIG.

De onderhoudsdiensten van Ecoschoonmakers zorgen voor een diepere reiniging van gebieden waar het meeste voetverkeer plaatsvindt, evenals de moeilijk te bereiken plaatsen. 

UW GIDS NAAR HET VINDEN VAN DE PERFECTE SCHOONMAAK PROVIDER


Of u nou op zoek bent naar uw volgende schoonmaakprovider of voor het eerst op de markt bent, er komen een aantal dingen bij kijken als het gaat om commerciële schoonmaakdiensten. Van de soorten services die u zoekt tot de factoren die van invloed zijn op uw schoonmaakofferte. Vraag het aan ons en wij zullen u duidelijk uitleggen hoe we u van dienst kunnen zijn.

Een goede schoonmaak, waar dan ook.

Ecoschoonmakers voorziet uw bedrijf van een consistent schoonmaak proces. Ook helpt het uw standaard te verhogen, en algehele gezondheid van uw werknemers.

Franchise Opportunities

Think owning your own business is out of reach? Think again. Learn how you can own a Coverall commercial cleaning franchise..